Посетете още:
www.melnicite.bg

www.melnicite.com

Имоти за Продажба и Под Наем

Вас Метал ЕООД разполага с имоти в четири български града - София, Сливен, Плевен и Видин. Имотите се продават или отдават под наем директно от собственика, без начислена комисиона. Фирма Вас Метал ЕООД продава недвжимо имущество и за криптовалути. За повече информация може да се свържете с нас на 0888 44 44 74 или на 0884 616 333.

Вила 30 000 кв.м.
София-област

1/12

​Цена: 550 000 евро

Квадратура: 30 000 кв.м.

​​

Само на 40 км. от София в месност навътре в гората до село Макоцево се намира най-красивото и живописно ранчо в околността. Природата в този край е почти непокътната и в естествения си вид. Всички площи в ранчото са затревени и залесени с брези, борове, върби, тополи, овощни дръвчета, храсти. „Ранчо за приятели“ е на площ от 30 000 кв.м.

То ще ви предложи следните удобства: професионален тенис корт с размери 23,77 х 8,23 м, външен басейн – 100 кв.м. с размер 14 х 7,5 м. – шезлонги, шалтета, чадъри, хамаци, футболно игрище, детски кът, люлки, тенис на маса. Рибарници - три рибарника, зарибени с шаран, сом, амур, толстолоб,лин. Подходящи за спортен риболов, като уловената риба може да се закупува по обявени цени или да се връща обратно във водоема, ако не е наранена.

 

Основна къща е изцяло обзаведена, разполага с:
- голям хол – 80 кв.м., камина, климатик, джаги,мека мебел, голяма маса за 16 човека
- кухня – печка, хладилници, микровълнова фурна, кафе машина, диспенсър за вода,посуда, чаши,
чинии и т.н. пълно оборудване
- 5 спални за 10 човека + 2бр. детски легла и детски кошарки, напълно обзаведени + телевизори и
Булсатком
- 2 бани с тоалетни, вана, сешоари

 

Външно барбекю с вградено огнище за барбекю.
- Луксозно обзаведено,музикална уредба, площ 70 кв.м. за 20 човека
Зоо кът
- може да видите животни от следните видове: фазани, зайци, токачки, гъски, муфлони, елени лопатари
Река минаваща през имота
Стопанска сграда – 400 кв.м.
Перално помещение с пералня.
24 часова охрана.

Заведение 746 кв. м.
София

1/7

​Цена за продажба: 1 390 000 евро

Цена за наем: 4500 евро

Квадратура: 746 кв.м.

Вас Метал ЕООД предлага на Вашето внимание ресторант на удобно и комуникативно място в сърцето на квартал Лозенец. Ресторантът се намира на ул. Якубица 19.

РЕСТОРАНТ – 150 м 2 обзаведен с 12 броя маси,12 броя сепарета /55 места/, столове – 34
броя, общо: 88 места + детски кът от 28 м 2; Климатици – 2 броя; Вентилация – всмукателна и натегателна; Тавани на три нива; Под – ламинат; Интериорни рафтове, картини, цветя, фототапети; Комплект уредба „SONY“ /7бр. тон колони/. САЛОН №2 – 161 м 2 , разполагащ с 12 маси, 70 стола и 3 сепарета; Вентилация – всмукателна и нагнетателна; Под – ламинат; Тавани – кнауф; Стени – фототапети, камък; Комплект „SONY“ /5бр. тон колони/.

 

ГРАДИНА – 273 м 2 с разрешение за строеж на 2 -ри етаж, 200 броя места. Луксозен дървен навес – 160 м 2 , маси и столове, сепарирани с подиум и преградни стени, 12 броя, осем местни сепарета, открит бар, алпинеум с богата растителност и още луксозни маси и столове за 80 места извън него, ратанови маси, столове и ратанови цветарници; КУХНЯ – 157 м 2 , напълно оборудвана с професионално кухненско обзавеждане; Склад – 2 броя от 24 м 2 и 14 м 2; WC – 4 броя + 1 брой за служители, напълно обзаведени с необходимите аксесоари Офис – 8 м 2 , обзаведен за управител, счетоводител; Съблекалня – с баня за персонала. Заведението е с всички необходими документи за експлоатация, ХАСЕП система, пожароизвестяване, СОТ, камери, компютърно окабеляване, ТВ, ТЕЦ, намира се в бизнес – център и до паркинг с 20
паркоместа.

 

Площ градина – 272,33 м 2; Площ ресторант – 474,04 м 2; Обща площ – 746,37 м 2; Обекта е изграден и работи от 2005 година като ресторант с дългогодишни клиенти и популярност сред ценителите на добрата кухня, уютна обстановка и добро обслужване!!!

Заведение 215 кв. м.
София

1/2

​Цена за продажба: 249 000 евро

Квадратура: 215 кв.м.

Сградата се намира на ул. Якубица 17 в кв. Лозенец и в момента се използва като разработено и перспективно заведение.

Локацията на терена е изключително подходяща за заведение, бърза закуска,
магазин за хранителни, промишлени стоки, за алкохол и цигари, мебели, сладкарница,
фитнес, фризьорски салон, пощенски клон, ТОТО пунк, застрахователен и банков офис.


В съседство се намира НПМГ, бизнес и жилищни сгради, които са потенциални
клиенти както и поради факта, че в района няма магазинна верига, закуски, където биха
могли да пазаруват живущите и учащите.


Помещението е с площ от 85 кв.м., състои се от търговска зала, склад от 22 кв.м. Терена е подходящ за разполагане на маси, в случай на заведение от различни типове, а при хранителни и други стоки, биха могли да се разположат част от предлаганите артикули.

Заведение 104 кв. м.
София

1/5

​Цена за продажба: 98 000 евро

Квадратура: 104 кв.м.

Напълно обзаведено и оборудвано заведение в луксозна офис сграда. Намира се на един от най-бързо развиващите се райони- на булевард „Ботевградско шосе”.

Сградата е с модерна визия, високо ниво на строителните работи и луксозни общи части. 

Заведението е разположено на първи етаж, което позволява използването на градината пред сградата през летните месеци. Предлага се луксозно завършено и оборудвано:
• стени- интериорни
• подови настилки- гранитогрес
• окачен таван с вградено осветление
• климатизация и вентилация


Имотът разполага с търговска зала с 36 места, бар, кухня и санитарно помещение. В градината могат да бъдат настанени 20 човека. Заведението се предлага напълно оборудвано и обзаведено, което е отлична възможност за инвестиция, без да са необходими допълнителни разходи: хладилници, фризери, готварска печка, микровълнова фурна, тостер, машина за хот-дог, преса, скара, газов котлон, витрина за торта

Сградата е разположена на лесно достъпно място с отлична видимост. В района преобладават офис и търговските площи, което е притегателна предпоставка за инвестиции. Заведението се посещава ежедневно както от работещите в тази и в съседните бизнес сгради, така и от голям брой пътуващи хора по булевард „Ботевградско шосе”.

Терен 32 500 кв. м.
София

1/1

​Цена за продажба: 292 500 евро

Квадратура: 32 500 кв.м.

Представяме на Вашето внимание атрактивен имот на главен път с площ 32.500 дка с лице на пътя. Теренът се намира на 25 км. от гр.София, подходящ е за логистичен център, складова база, фабрика и др. 

 

Разположен е на територията на общ.Горна Малина, където се изграждат големи логистични, търговски, производствени и развлекателни центрове.

Терен 4245 кв. м.
София

1/1

​Цена за продажба: 42 450 евро

Квадратура: 4245 кв.м.

За продажба на имот от 4.245 дка находящ се в землището на с.Макоцево, община Горна Малина, област София. Към настоящия момент със статут на земеделски, но съгласно новия общо устройствен план ще бъде зона за вилно строителство. От имота се разкрива прекрасна гледка и се намира на 80 % в Стара планина, останалите 20 % са част от Средна гора. Голяма част от въздушните маси, които преминават от Северна България към Софийското поле, минават през имота. Въздухът е съизмерим с този в гр.Банкя, гр.Искрец и подходящ за белодробни заболявания. Терена би бил прекрасно решение за изграждането на вила в екологично чист район и в същото време на изключително кратко разстояние от столицата.

Терен 8244 кв. м.
София

1/2

​Цена за продажба: 156 636 евро

Квадратура: 8244 кв.м.

УПИ на гл.път Е871 София - Бургас
(подбалкански път), гр.Елин Пелин с площ от 8.244 дка с лице 60 л.м.


Теренът е в съседство с новострояща се фабрика за производство на павета и плочки, цех за месо и
фабрика за производство на PVC тръби.
Градоустройствени показатели:
- Предимно производствена устройствена зона
- Кота корниз до 15 метра
- Плътност на застрояване – 60 %
- Кинт = 1,5
- Минимално озеленена площ – 20 %
Отреждането на имота е за складова дейност